Informatica

Yahoo Messenger dispare. Dupa 18 ani, compania a decis să închidă aplicația. Cine ar fi crezut

Aplicatia Yahoo Messenger, lansata in urma cu 18 ani, va fi inchisa pe 5 august, a anuntat compania. De altfel, in prezent aceasta nu mai poate fi descarcata, iar dupa 5 august utilizatorii nu se vor mai putea conecta pe Messenger, scrie Venture Beat.

 

Potrivit companiei, doar versiunea desktop va disparea. Celelalte variante – online, aplicatia de mobil sau direct din Yahoo Mail – vor functiona in continuare.

Reprezentantii Yahoo spun ca incearca astfel sa incurajeze toti utilizatorii sa finalizeze tranzitia catre noul Yahoo Messenger.

“In decembrie 2015, am anuntat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web si Yahoo Mail pe desktop, construit pe o noua platforma moderna. Acest lucru a oferit utilizatorilor un mod rapid, frumos si inteligent de a trimite si de a anula trimiterea de mesaje, fotografii si imagini animate in 1:1 si conversatii de grup.

In prezent oferim interoperare intre produsul anterior si noul Yahoo Messenger si incurajam toti utilizatorii sa finalizeze tranzitia catre noul Yahoo Messenger, pentru ca nu vom mai sustine platforma veche din 5 august 2016. Intentionam sa ne concentram eforturile pe noul Yahoo Messenger”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Versiunea veche a aplicatiei Yahoo Messenger a fost lansata in martie 1998 si a devenit foarte populara in randul tinerilor.

Insa, odata cu aparitia noilor servicii – chatul de Facebook, Twitter sau alte aplicatii mobile – popularitatea Yahoo Messenger a scazut drastic.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close