Bizar

VIDEO | Scenă stranie la o televiziune din Danemarca. O tânără pur şi simplu s-a “evaporat” din cadru.

O tânără a dispărut pur şi simplu din cadru, în timp ce Klavs Bruun Jorgensen – selecţionerul naţionalei Danemarcei de handbal feminin – acorda un interviu. În plan secund, fata dispare după ce o altă femeie trece prin faţa ei.

Un interviu acordat luni de Klavs Bruun Jorgensen – selecţionerul Danemarcei – a devenit mai celebru decât aşteptările iniţiale. Şi nu pentru că Jorgensen ar fi făcut vreo declaraţie spectaculoasă, ci pentru ceea ce s-a întâmplat în plan secund. O tânără pus şi simplu se ”evaporă” din cadru, după ce o altă tânără trece prin faţa ei. Momentul a fost filmat de cei de la Danish TV2 şi s-a transformat în viralul săptămânii.

Potrivit celor de la Russia Today, nu există semne că filmuleţul ar fi fost editat în vreun fel. Cea mai probabilă explicaţie este faptul că tânăra care dispare se deplasează în acelaşi timp cu cea care trece prin faţa ei. De altfel, la o vizionare atentă, se poate observa că umbra ei pe podea rămâne.

Tânăra care dispare din cadru se numeşte Trine Nielsen (s-a născut Jensen), are 35 de ani, este handbalistă şi comentatori TV. Cei de la Danish TV2 au găsit-o şi i-au cerut explicaţii: ”Varianta mea este că sunt mai rapidă decânt un ninja. Dar cel mai probabil a fost doar noroc. Este un clip amuzant şi chiar aş fi râs, dacă i s-ar fi întâmplat altcuiva”, a declarat Trine Nielsen pentru Danish TV2

Sursa: www.prosport.ro

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close