Masini

VIDEO: Încă un șofer surprins pe contrasens pe autostradă în România

Un nou clip video cu un șofer surprins pe contrasens pe autostradă face furori pe internetul românesc. Și de data aceasta, protagonistul clipului a avut noroc și nu a ajuns la știri în urma unui impact frontal.

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un motociclist care circula regulamentar pe Autostrada A1 București-Pitești. Potrivit lui Andrei Calborean, cel care a publicat filmarea realizată cu o cameră montată pe casca ca, imaginile de mai jos au fost surprinse în data de 5 august la ora 10:20. Șoferul unui Kia Cee’d din prima generație conducea aproape nestingherit pe contrasens pe autostradă.

Autoturismul era condus pe banda a doua, menită pentru depășiri, dar situația este la fel de periculoasă indiferent de banda pe care ar fi circulat pe contrasens pe autostradă. Din păcate, nu aflăm ce a pățit mai departe șoferul, dar presupunem că acesta a rămas fără permis de conducere.

După cum puteți observa din clipul de mai jos, vehiculul s-a întâlnit cu o coloană de mașini, iar motociclistul a avertizat polițiștii care investigau un accident rutier că există un șofer care circulă pe contrasens pe autostradă.

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close