CuriozitatiVideo

VIDEO: Descoperire de coșmar după ce și-a cumpărat un iPhone nou

Ce se întâmplă când îți cumperi un Iphone nou, complet sigilat și nu prezintă niciun defect de funcționare, dar ai parte de o surpriză care te îngrozește atunci când îl deschizi.

Un client care și-a cumpărat un Iphone nou, sigilat în cutie, a avut parte de o descoperire desprinsă parcă din filmele de groază. În telefonul său apărea o imagine cu o stafie.

Imaginea arată o femeie cu o înfățișare stranie, cu chipul orientat spre camera foto, cu ochii învinețiți, arătând de parcă ar dormi sau poate nu. Bărbatul care a cumpărat Iphone-ul a declarat că nu a realizat niciodată o poză cu telefonul abia achiziționat, astfel că imaginea nu avea cum să apară în memoria dispozitivului, relatează Metro.co.uk.

Cel mai straniu era faptul că fotografia nu putea fi deschisă pentru a se vedea mai multe detalii asa cum este de obicei. De asemenea, atunci când clientul s-a întors la magazin pentru a cere lămuriri, tehnicianul responsabil de reparația telefoanelor, s-a arătat prea speriat pentru a-l putea ajuta.

Povestea stranie a fost publicată pe canalul YouTube de către utilizatorul Julian Calavero și a avut aproape trei milioane de vizualizări. Unii consideră imaginea de pe gadget este decât o farsă făcută de către un hacker.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close