Masini

Vettel rămâne încrezător în șansele la titlul mondial: “Monopostul Ferrari este mai puternic și are potențialul de a se dezlănțui”

Sebastian Vettel este optimist că Ferrari are un monopost cu potențial pentru a recupera în a doua jumătate a sezonului diferența de 24 de puncte care îl separă de liderul Lewis Hamilton.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Lewis Hamilton a câștigat cursele din Germania și Ungaria și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general înainte de pauza de vară, cu un avans de 24 de puncte în fața lui Sebastian Vettel.

Germanul rămâne însă încrezător în șansele sale de a cuceri titlul mondial și afirmă că monopostul Ferrari este mai performant decât în perioada similară a anului trecut, astfel că diferența de puncte poate fi surmontată.

“În acest an am observat că monopostul nostru este mai eficient, mai puternic și are potențialul de a se dezlănțui. Așa că sunt încrezător că putem îmbunătăți”, a declarat pilotul Scuderiei.

Vettel consideră că monopostul Ferrari a obținut performanțe constante indiferent de natura circuitului, ceea ce îi oferă un plus de încredere pentru a doua parte a campaniei împotriva rivalilor de la Mercedes.

“Anul trecut am pierdut campionatul pentru că monopostul nu a fost suficient de rapid în ultima parte a sezonului. Mă bucur că monopostul este rapid, a funcționat bine pe toate circuitele, iar asta este cel mai important. Avem mult potențial, așa că plec relaxat în vacanță”, a adăugat el.

Formula 1 a intrat într-o vacanță de 4 săptămâni până la Marele Premiu al Belgiei din 26 august, chiar dacă marți și miercuri are loc o sesiune de teste pe circuitul de la Hungaroring.

Via SkySports

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close