Masini

Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria din Austria: “Nu ne dăm bătuți niciodată”

Max Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria surprinzătoare din Austria, în contextul în care este la numai 53 de puncte de liderul Sebastian Vettel.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Max Verstappen a obținut în Marele Premiu al Austriei o victorie neașteptată după ce a profitat la maxim de o greșeală de strategie a celor de la Mercedes, de abandonurile în serie suferite de Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo și de penalizarea suferită de Sebastian Vettel după calificări.

Olandezul se află doar la prima victorie a sezonului și ocupă locul 5 în clasamentul general, însă este la numai 53 de puncte de liderul Vettel, o diferență care cel puțin teoretic poate fi surmontată în numai 3 curse. În acest context, Verstappen a lăsat să se înțeleagă că va lupta pentru titlul mondial în acest sezon.

“Ei bine, nu cedăm niciodată. Traversăm o perioadă bună, dar mai avem nevoie de ceva putere la motor și cu siguranță putem fi în luptă cu ceilalți”, a declarat olandezul.

Șeful Christian Horner este la rândul său optimist în privința șanselor pe care le are Red Bull în a doua parte a sezonului, însă admite că Mercedes și Ferrari au adus îmbunătățiri majore la monopost.

“Pentru noi este îngrijorător că Mercedes și Ferrari au făcut recent un pas înainte. Sigur că în Formula 1 nimic nu rămâne pe loc. Sper că vom avea progrese incrementale în următoarele curse pentru că, dacă putem face o treabă mai bună în calificări, atunci avem ritmul necesar în curse. Cred că avem strategii bune, o echipă bună la boxe și cred că, dacă îmbunătățim rezultatele de sâmbătă, putem concura mai des în frunte”, a explicat britancul.

Via ESPNF1

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close