Masini

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Canada: Hamilton și Raikkonen au încercat să țină pasul cu Red Bull

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din Canada, în timp ce locul doi a fost ocupat de Lewis Hamilton și, respectiv, Kimi Raikkonen.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Red Bull Racing a oferit vineri primele indicii că poate fi luată în calcul în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Canadei, după ce Max Verstappen a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente.

Olandezul a fost cronometrat cu 1:13.302 în prima sesiune înainte de a-și îmbunătăți timpul la 1:12.198 în a doua sesiune, însă avansul său a fost unul fragil.

În prima sesiune, Lewis Hamilton s-a poziționat pe locul doi la numai 0.088 secunde și a fost urmat de Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel, în timp ce Valtteri Bottas a ocupat locul 5 în fața lui Kimi Raikkonen.

În a doua sesiune a fost rândul lui Raikkonen să reprezinte principala amenințare la adresa lui Verstappen, fiind cu numai 0.13 secunde mai lent decât liderul. Ricciardo a terminat încă o dată pe locul 3, de data aceasta în fața lui Hamilton și Vettel, în timp ce Bottas a fost al șaselea.

Pe de altă parte, piloții echipei Mercedes nu au utilizat pneuri hypersoft, astfel că este de așteptat ca Hamilton și Bottas să fie mai rapizi în calificări decât au arătat în antrenamente.

Calificările pentru Marele Premiu al Canadei vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 21:00.

Canada: Rezultate Antrenamente 1:

Canada: Rezultate Antrenamente 2:

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close