Diverse

Un cineast sud-african a murit după ce a fost lovit de o girafă

Cineastul sud-african Carlos Carvalho, recompensat cu Leul de Argint la Festivalul internaţional de publicitate Cannes Lions, a murit după ce a fost lovit de o girafă, în timpul unor filmări, potrivit foxnews.com.

Directorul de imagine Carlos Carvalho lucra pentru o producţie de televiziune germană într-o rezervaţie din Africa de Sud, pe 2 mai, şi a vrut să filmeze de aproape o girafă, care l-a lovit cu capul, informează Mediafax.

 

Potrivit Deadline, cineastul în vârstă de 47 de ani a fost transportat imediat la un spital din Johannesburg, dar a murit din cauza rănilor, în aceeaşi zi.

 

Decesul a fost anunţat de echipa de filmare, pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Richard Brooker, proprietarul Glen Afric Country Lodge, a declarat pentru publicaţia britanică The Telegraph că girafa nu este vinovată de tragicul accident şi a dat vina pe Carvalho, care a ignorat instrucţiunile care i s-au dat, de a nu se apropia de animal.

 

Carlos Carvalho a primit un premiu din partea Academiei de film africane în 2014, pentru imaginea lungmetrajului “The Forgotten Kingdom”, precum şi un Leu de Argint la Cannes Lions, în 2003, pentru o reclamă la serviciul public Childline.

 

 

[ad_2]

SURSA

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close