Gadgeturi & Internet

Truc pe Facebook: cum ștergi istoricul de căutare de pe mobil

Dacă ții la un grad sporit de intimitate, din tolba ta de trucuri Facebook, nu ar trebui să lipsească cum ștergi istoricul de căutare de pe mobil. 

Facebook este cea mai mare rețea de socializare de pe mapamond. Are peste 2 miliarde de utilizatori și continuă să crească. Pentru ca rețeta să funcționeze în continuare, iar informațiile tale online să fie monetizate la infinit, are nevoie de cât mai multe date despre tine.

Multe dintre ele nici nu-ți dai seama că le are deja. Deși nu ai dat click în viața ta pe o astfel de reclamă, compania lui Zuckerberg s-ar putea să știe că ai nevoie de un aspirator și să-ți servească reclame în acest sens.

Știe tot ce faci, pe unde umbli, care sunt cele mai multe dintre site-urile care te încântă și unde plănuiești să mergi în vacanță.

O parte din aceste informații pot fi derivate și din ceea ce cauți pe Facebook, paginile publice pe care le-ai accesat ieri sau persoanele despre care ai vrut mai multe detalii în această dimineață. Istoricul căutărilor pe Facebook s-ar putea să fie problematic chiar și pentru cineva din familie, un prieten sau prietenă, soț sau soție.

Din acest motiv, ar fi bine să ai în vedere cum ștergi istoricul de căutare de pe mobil și să ai în vedere că, după acest gest, nu ți-l mai poate afla nimeni.

Intră în aplicația Facebook și fă click în bare de căutare din partea de sus a ecranului. Imediat, ar trebui să vezi o listă cu tot ce ai căutat în ultimele zile sau săptămâni. Dacă vrei să dispară unul sau mai multe elemente din acea listă, fă click pe Edit sau Editează în dreapta sus.

În noua fereastră, apasă pe X-ul micuț din dreaptul elementelor pe care nu mai vrei să le vezi în acea listă. Opțional, poți apăsa pe Șterge căutările dacă vrei să golești întreaga listă dintr-un foc. Confirmă inițierea procesului.

[ad_2]

Sursa articol

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close