Gadgeturi & Internet

Top telefoane Android care au cea mai lungă durată de viață a bateriei

Recomandările experților de la Android Authority.


Unii cred ca ecranul este cel mai important lucru la un smartphone. Alţii pun preţ pe memoria internă sau pe performanţa procesorului. Având în vedere că ne petrecem majoritatea timpului pe telefon, fie verificând reţelele de socializare, fie căutând o ştire pe internet sau vorbind cu un prieten, este esenţial ca bateria telefonului să nu dezamăgească nici ea.


Tehnologia folosită pentru producerea bateriilor a devenit din ce în ce mai buna, iar acum telefoanele se încarcă mai repede şi rezistă mult mai mult până la următoarea încărcare. Mai jos este o listă a smartphone-urilor Android cu cea mai lungă durată de viaţă a bateriei, pentru cei care nu pot lăsa telefonul din mână.


Huawei P20 Pro


Huawei Pro 20 a fost lansat în aprilie 2018 şi are specificaţii excelente, ce includ o baterie de 4000 mAh, care, conform recenziilor, rezistă timp de 15 ore de folosire constantă. Huawei Pro 20 are un ecran OLED de 6,1 inci şi trei camere pe spate, de 8,12 și 40 de megapixeli.În interior este procesorul Kirin 970, care are caracteristici AI (Inteligenţă Artificială), ce ajută la îmbunătăţirea calității pozelor. Designul elegant şi software-ul inteligent i-au adus şi ele un loc în listă. Telefonul nu este, însă, ieftin. Preţurile încep de la 1100 de dolari, sau aproximativ 900 de euro.


Moto G6 Play


Deşi modelul nu este unul dintre cele mai bune, bateria de 4000 mAh este impresionantă, telefonul rezistând chiar şi două zile cu o singură încărcare. Are un ecran de 5,7 inci, o cameră foto de 13 MP, 3GB de RAM și 32 GB memorie internă. Nu se poate compara cu smarphone-urile care au caracteristici extraordinare, însă dacă cel mai important lucru în alegerea unui telefon este bateria, Moto G6 Play este perfect  pentru tine.


Samsung Galaxy S9 Plus


Modelul Galaxy S9 Plus este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piaţă momentan, dar se poate mândri şi cu una dintre cele mai durabile baterii. Telefonul poate rezista o zi întreagă, dacă nu chiar mai mult, datorită bateriei de 3500 mAh.


Telefonul vine cu un display de 6,2 inci, 6 GB RAM şi mai multe opţiuni pentru memoria internă, de 64GB, 128GB şi 256GB. Preţurile încep de la 840 de dolari.


OnePlus 6


Cu o baterie ce pare mai modestă la 3300 mAh, modelul oferă o zi intreagă de folosire până vei avea nevoie să-l încarci din nou. Camerele au fost îmbunătăţite faţă de modelele anterioare OnePlus, cu două aflate pe spate, de 16 respectiv 20 MP, şi una frontală de 16 MP.


Telefonul are un procesor modern şi rapid, Snapdragon 845, 6 sau 8GB RAM şi până la 256GB memorie internă. Preţurile pentru OnePlus 6 pornesc de la 529 dolari pentru modelul de 64GB şi 6GB RAM, fiind un telefon care oferă multe şi pe care ţi-l poţi permite.


Razer Phone


Razer, compania cunoscută pentru produse de gaming precum console şi accesorii, au decis să-şi îndrepte atenţia înspre un telefon făcut pentru jocuri şi entertainment. Rezultatul a fost telefonul Razer, lansat în noiembrie 2017, care se poate lăuda cu 8 RAM pentru o experienţă cât mai plăcută.Ecranul de 5,7 inci impresionează şi el prin caracteristica Ultra Motion, care permite jocurilor să funcţioneze fără întreruperi de imagine şi grafică. În afara ecranului, bateria este una de 4000 mAh, una dintre cele mai bune de pe piaţă.


Telefonul în sine are 64GB de memorie internă şi posibilitatea de a adauga memorie extern. Razer Phone poate fi cumpărat începând cu 699 dolari. 

[ad_2]

Sursa articol

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close