Masini

Tesla a recrutat un designer de la Volvo: britanicul Ian Kettle este cel care a desenat noul Volvo XC40

Tesla a ”transferat” un designer de la Volvo care să ajute la dezvoltarea noilor sale modele. Potrivit presei britanice, Ian Kettle a semnat cu Tesla în urmă cu câteva săptămâni, el fiind cel care a desenat noul model XC40.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În plină ascensiune sub patronajul chinezilor de la Geely, Volvo a pierdut unul dintre cei mai importanți designeri ai săi.

Presa britanică susține că Ian Kettle, cel care a desenat noul model Volvo XC40, a fost recrutat de Tesla în urmă cu câteva săptămâni și a început deja să lucreze la viitoarele modele ale companiei americane.

Kettle a devenit unul dintre cei mai apreciați designeri ai momentului, munca sa fiind încununată de succesul celui mai mic SUV de la Volvo. Potrivit constructorului, colaborarea cu designerul britanic a fost încheiată undeva în luna februarie, iar acesta s-a mutat ”cu munca” în zona Los Angeles.

În poziția de Senior Designer la Tesla, el va avea o responsabilitate mare în cadrul departamentului de design condus de directorul Franz Von Holzhausen, trecut pe la Mazda.

Via Autoexpress

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close