18+

Varsta la care femeile isi doresc cel mai mult sa faca sex

cuplu

S-a vehiculat de nenumarate ori ca femeile devin tot mai increzatoare din punct de vedere sexual odata cu inaintarea in varsta. Un nou studiu contrazice insa aceasta teorie, dezvaluind o realitate trista. 

In loc ca viata sa inceapa la 40 de ani, asa cum spun toate textele inspirationale, in realitate, femeile de aceasta varsta se simt anxioase, neatractive si lipsite de apetit sexual, arata un studiu comandat de Healthspan, o companie producatoare de vitamine. De fapt, spun medicii, acestea sunt primele semne de menopauza, lucru de care femeile nu sunt constiente la acest moment. Perioada este denumita permenopauza si se refera la o stare tranzitionala care se incheie cu perioada de inferitilitate.

Studiul a mai aratat ca o treime dintre femei trec prin aceasta perioada mai putin fericita a vietii lor si se confrunta chiar si 10 ani cu simptome pe care nu le trateaza. Pe de alta parte, studiul arata ca, de fapt, femeile sunt cele mai fericite intre 31 si 35 de ani, iar apetitul lor sexual este la apogeu la varsta de 20 de ani.

Sursa: ZIARE ONLINE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close