18+AnimaleAnimaleSocantStiri externe

Suzy Cairns s-a filmat în timp ce făcea sex cu câinele ei. Îngrozitor ce-i făcea câinelui în timpul partidelor de amor. Ce le-a spus judecătorilor.

Suzy Cairns, o femeie în vârstă de 39 de ani, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii s€xuale cu câinele ei, un labrador. Anchetatorii au mai găsit în telefonul femeii şi imagini cu minori abuzaţi s€xual.

Suzy Cairns, în vârstă de 39 de ani, şi-a abuzat animalul de companie în perioada februarie 2016 – aprilie 2017. Femeia s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii s€xuale cu labradorul ei.

În imaginile găsite în telefonul femeii se vede cum aceasta îşi ungea câinele cu frişcă, după care o lingea după el. Suzy Cairns pledat vinovat în gaţa magistraţilor, recunoscându-şi faptele, potrivit mirror.co.uk.

Raportul politistilor a aratat faptul ca femeia a avut mai multe acte s€xuale cu animalul de companie, pe care il obliga constant sa o penetreze. Mai mult de atat, femeia devenise obsesiva de s€xul cu cainele, ea invatandu-si animalul sa stea intr-o pozitie anume care sa ii aduca placere. Ea a fost prezentata in fata instantei si urmeaza sa fie condamnata.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close