Video

VIDEO: Au făcut schimb de soţi la cea mai mare orgie din lume

Au fost trei zile fierbinţi pe o pajişte din apropierea unui sătuc liniştit din Ţara Galilor. Peste 700 de oameni s-au strâns aici, weekendul trecut, la cel mai mare festival de swingeri din lume. Amatorii de schimb de parteneri au plătit între 55 şi 180 de lire pentru a participa la festival.

Din exterior, părea un festival obişnuit, cu multe rulote parcate una lângă cealaltă, corturi întinse pe pajişte, baruri improvizate în autobuze roşii englezeşti.

Nici măcar faptul că unii participanţi purtaucostume de gladiatori sau rochii specifice Greciei Antice nu dădea de gândit. Singura ciudăţenie era faptul că, printre rulote şi corturi, se plimbau şi oameni goi-puşcă. Amatori de schimb de parteneri, aceştia veniseră aici pentru a face sex, la cel mai mare festival de swingeri, care se desfăşoară în Ţara Galilor de trei ani. Totul e ţinut în mare secret, astfel că participanţii au aflat de locul în care va fi orgia, cu doar trei zile înainte. 90% din aceştia au fost cupluri şi au plătit 180 de lire pentru trei zile, iar 10% au fost bărbaţi singuri, care au scos din buzunar pentru o zi de destrăbălare 55 de lire. Aceştia au fost însă foarte bine verificaţi înainte de a fi acceptaţi la festival, potrivit click.ro.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close