Diverse

Confesiunile unei femei care nu a făcut S€X de 17 ani: “Mi-e dor de un mascul …”

Crezi că șase luni fără sex este prea mult timp? Atunci ar trebui să citiți mărturisirea unei femei care nu a mai făcut sex de 17 ani, potrivit bewoman.ro.

craciun_sexy_sfatulparintilor_ro_pixabay_com_600x400_99699000

In zilele noastre, toata lumea vorbeste si se gandeste numai la sex. Unii fac sex foarte des, iar altii mai rar, insa majoritatea oamenilor nu rezista nici macar o luna fara a face sex.

Susan are acum 45 de ani. Ea sustine ca dupa ce a absolvit facultatea, a avut doar cateva intalniri intime si la scurt timp dupa aceea nu a mai facut dragoste cu nimeni. Susan, spune ca se obisnuise cu ideea de a nu mai avea contact intim cu nici un barbat.

„Timpul a trecut. Zilele s-au transformat in saptamani, apoi in luni si lunile in ani. Am realizat ca a trecut o lunga perioada de timp de cand n-am mai facut sex”, spune Susan.

„Cand cresti intr-o familie fericita in care parintii sunt intr-o casnicie fericita, care dureaza de 50 de ani, este normal sa asteptam pe cineva care sa ne iubeasca cu adevarat. Abia acum simt dorinta de a simti mainile unui mascul pe mine si sa ma simt iubita, spune Susan.

Terapeutul Val Sampson spune ca femeile in varsta de 40 si 50 de ani pot simti o puternica dorinta pentru sex, fata de femeile tinere.

„Dintr-o data m-am simtit atat de trista si singura si n-am mai realizat ca a trecut atat de mult timp de cand nu am mai fost cu un barbat”, a mai spus Susan.

„Prietenele mele, uneori, se plangeau ca sotii lor doresc prea mult sex, iar ele nu aveau starea de spirit necesara pentru asta, iar eu le spuneam ca nu au idee cat de norocoase sunt ca au pe cineva care le iubesc si vor sa le arate asta mereu”, a concluzionat Susan.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close