Masini

Șeful Opel are planuri mari: “Ne dorim să creștem în afara Europei, vrem să vindem mașini electrice în China”

Opel vrea să devină un constructor profitabil, care să aibă și o prezență însemnată în afara Europei, potrivit planului de bătaie anunțat de șeful Michael Lohscheller. Pe termen lung, acesta vrea ca Opel să vândă mașini electrice în China, după ce situația financiară va fi una de “succes”.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Grupul francez PSA (Peugeot-Citroen) a cumpărat marca Opel și operațiunile financiare europene ale General Motors în 2017, în schimbul unei sume de 2.2 miliarde de euro.

Tranzacția a presupus atunci atât operațiunile auto ale mărcilor Opel și Vauxhall în Europa (1.3 miliarde euro), cât și divizia financiară pe care GM a stabilit-o în Europa (0.9 miliarde euro). 

Obiectivul trasat de PSA pentru Opel este unul clar: profitul. Astfel, șeful constructorului german are un plan prin care Opel să devină o companie de succes, cu rezultate financiare pe măsura așteptărilor venite din partea patronatului francez.

“Succesul va veni atunci când vom face bani, adică un profit de 6% cât mai repede cu putință. Succesul înseamnă să devenim un jucător global. Este foarte important să creștem în afara Europei. Dacă reușim asta, vrem să vindem mașini electrice Opel în China,” a explicat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel.

Potrivit acestuia, trecerea sub patronajul PSA nu va afecta independența și valorile Opel, iar intențiile de viitor ale constructorului german vor fi “anunțate foarte clar în următoarele 3-4 luni”.

Via Autocar

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close