Experiment

Scenele care i-au ingrozit pe londonezi. Ce pateste aceasta tanara, in plina strada, si nimeni nu o ajuta

O tanara din Londra a facut un experiment social pe strazile metropolei. Aparent, tinerei ii vine menstruatia in plina strada si o ia complet prin surprindere. Jenata de situatie si de faptul ca ii curgea sange, femeia incepe disperata sa ceara pe strada un tampon sau un absorbant.

“Trebuia sa imi inceapa menstruatia pe 20, nu pe 15. Voi barbatii nu stiti cum este, nu treceti prin asa ceva, sunteti foarte norocosi, noi trecem in fiecare luna” spune femeia, rusinata, pe strada.

Momentul care i-a socat pe trecatori este cel in care femeie se plange de crampe, se pune in genunchi si aparent, incepe sa ii curga sangele menstrual.

Oamenii se uitau ingroziti si dezgustati si nimeni nu s-a oferit sa o ajute pe tanara. O singura femeie de pe strada s-a dus la ea si a ajutat-o.

Filmuletul este un experiment social, creat de Trollstation, un grup de tineri cunoscut pentru farsele celebre de pe Youtube., conform Metro. Acestia au vrut sa arate cum reactioneaza oamenii atunci cand unei femeii ii vine menstruatia. In urma clipului, utilizatorii de pe internet au reactionat vehement.

https://youtu.be/yO3qwBLC1h4

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close