Stiri interne

Sancţiunile primite de angajaţii de la Psihiatrie din Gorj care au încurajat pacienţi să întreţină relaţii SEXUALE. Fiica managerului spitalului, printre cei pedepsiţi

Potrivit unui comunicat transmis, marţi seara, de reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu, managerul Gigel Capotă, a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară şi a dispus sancţionarea cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de trei luni pentru registratorul medical, care este chiar fiica sa, şi pentru un asistent medical.

„Marţi au fost finalizate lucrările comisiei de cercetare disciplinară de către Comisia de cercetare disciplinară prealabilă, numită de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. A fost întocmit raportul de cercetare disciplinară, cu privire la filmarea pacienţilor din Secţia Psihiatrie. Managerul unităţii a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară şi a dispus emiterea dispoziţiilor de sancţionare disciplinară cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o durată de 3 luni”, se arată în documentul citat.

Pe imaginile apărute la începutul lunii februarie se vede o tânără îmbrăcată doar în lenjerie intimă, internată la Psihiatrie, care se sărută cu un bărbat prin grilajul metalic ce desparte femeile de bărbaţii internaţi în secţie. În acest timp, un alt bărbat încearcă să o dezbrace de tot, iar o femeie, angajată a spitalului, care filmează toată scena, se amuză şi pare că încurajează ceea ce se întâmplă.

Tulburător este că, la un moment dat, apare o femeie în vârstă, care pare că se simte rău şi cere o pastilă, răspunsul celei care filmează fiind: „Vrei bătaie? Hai că îţi dăm. Vin eu”.

Şi Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Se pare că filmuleţul ar fi fost făcut la sfârşitul anului trecut.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close