Masini

Ricciardo și-a impus un nou termen pentru contractul cu Red Bull pentru 2019: “Va fi anunțat în luna august”

Daniel Ricciardo este convins că va semna un nou contract cu Red Bull în luna august, înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei din 26 august.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Daniel Ricciardo nu și-a indelplinit obiectivul de a semna prelungirea contractului cu Red Bull înainte de vacanța de vară, însă a dat asigurări că toate detaliile vor fi puse la punct în cursul acestei luni.

Australianul susține că nu a apărut nicio problemă majoră în cadrul negocierilor și că anunțul oficial va fi făcut înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps, care va avea loc în 26 august.

“Părea simplu? V-am spus asta pentru ca voi să încetați cu întrebările. Cu siguranță se va rezolva până la Spa, dar nu știu dacă vom face anunțul în pauza de vară sau la Spa. Sunt mici detalii ici și colo. Totul este bine. Sunt sigur că veți avea vești în curând”, a declarat el.

Viitorul lui Ricciardo la Red Bull Racing a fost incert din cauza faptului că echipa a decis să renunțe la motoarele Renault în favoarea unităților furnizate de Honda.

Totuși, opțiunile lui Ricciardo au fost foarte limitate, în condițiile în care Mercedes a anunțat deja continuarea parteneriatelor cu Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. În plus, Ferrari are contract cu Sebastian Vettel, în timp ce al doilea pilot va fi ales între Kimi Raikkonen și Charles Leclerc.

Presa internațională speculează că noul contract al lui Ricciardo cu Red Bull va avea o durată de două sezoane, urmând să expire la sfârșitul anului 2020.

Via Motorsport

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close