FemininSanatate

Remedii care te scapa de celulita. Sunt ieftine si functioneaza!

Celulita este problemă cu care se confruntă numeroase femei. Ea este cauzată de inflamația țesutului subcutanat, care este provocată la rândul ei de circulația deficitară a sângelui. Iată câteva împachetări anticelulitice pe care le poți face și tu acasă și care promit efecte miraculoase. 

1. Împachetări cu lămâie și miere de albine

Ingrediente:

– 1 lămâie mare

-10 linguri miere

– 4 linguri sare de mare

Într-un castron se amestecă sucul de la o lămâie plus cojile de lămâie rase fin, sare de mare, mierea de albine. Odată ce amestecul devine omogen, se întinde pe toată suprafață afectată de celulita.

Apoi, înfășoară-te în folie alimentare, acoperă-te cu un prosop și așteaptă timp de 15 – 20 de minute să-și facă efectul.

2. Împachetări anticelulitice cu uleiuri esențiale

Ingrediente:

– 10 picături de ulei esențial – lavandă

– 2 linguri de Aloe vera

– 200 gr. de argilă verde

Puteți alege orice ulei esențial, însă pentru acest tip de tratament cele mai bune rezultate le poți obține dacă folosești ulei de lavandă. Amestecă cele 3 ingrediente și acoperă zonele afectate de celulita.

Timp de acționare: 10-15 minute.

3. Împachetări anticelulitice cu cafea

– ½ ceașcă zat de cafea

– 2 linguri de ulei de măsline

– 1 linguriță de extract de ceai verde

Cafeina este cunoscută fi extrem de eficiente în tratarea celulitei. Prin urmare, se încălzește zațul de cafea și se amestecă cu ulei de măsline. Vei obține un amestec lipicios care va rămâne pe piele.

Se face un bandaj cu o folie de plastic în jurul zonelor cu celulita. Poți să stai cât timp dorești, după care faci un dus cu apă călduță.

4. Împachetări anticelulitice cu argilă verde

Ingrediente:

– 2 cești de argilă verde

– ½ ceașcă sare de mare

– 4 linguri ulei de măsline

– 4 cești de apă filtrată

La început, se amestecă bine apă cu sarea de mare până când această se dizolvă. Se adaugă argilă verde și ulei de măsline și se amestecă până când se formează o pastă omogenă.

Cu această pastă acoperă corpul pe zonele pe care s-a dezvoltat celulita. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă să acționeze timp de 50 – 60 minute.

5.   Împachetări anticelulitice cu plante medicinale 

Ingrediente:

– 2 căni de ulei de porumb

– 4 lingurițe de cimbru uscat

– 1 cană suc de grapefruit

Plantele, cum este cimbrul, sunt eficiente pentru reducerea celulitei. Poți încerca această rețeta pe baza de plante pentru a pierde cele câteva centimetri în plus.

După ce ai amestecat bine cele 3 ingrediente, fă un masaj pe zonele cu celulita și blochează căldură naturală a corpului prin acoperirea cu împachetări cu folie.

Timp de acționare: 15-20 minute.

Sursă: frunza-verde.ro

 

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close