Masini

Red Bull lauda motoarele Honda: “Nimeni nu poate ține pasul cu centrul de dezvoltare al japonezilor”

Red Bull susține că Honda are cel mai bun centru de dezvoltare pentru motoare din Formula 1 și afirmă că va aborda o strategie complet diferită de McLaren pentru a obține performante împreună cu constructorul japonez.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Red Bull va utiliza motoare Honda începând din sezonul 2019 după ce va pune punct unui parteneriat cu Renault care a avut ca rezultat patru titluri mondiale la piloți și alte patru la constructori în perioada 2010-2013.

Austriecii susțin că au fost impresionați de progresele arătate în acest an de Toro Rosso, echipă care folosește motoare Honda și a obținut inclusiv un loc 4 în Bahrain.

“Cu Toro Rosso totul funcționează perfect. Anul viitor, Honda va face un efort și mai mare. Au un centru de dezvoltare în Sakura cu care nimeni nu poate ține pasul”, afirmă Helmut Marko, consultantul Red Bull.

Declarațiile sale par hazardate în contextul în care Honda nu a reușit să obțină performanțe majore în Formula 1 pe parcursul celor trei ani de colaborare cu McLaren. Marko afirmă însă că totul a plecat de la o abordare greșită din partea echipei britanice.

“Japonezii au o cultură diferită și un mod de lucru diferit. Abordarea noastră este diferită de cea avută de McLaren. McLaren le spunea cum să construiască motorul, noi doar le spunem să construiască cel mai rapid motor posibil, apoi vom încerca să îl integrăm în șasiu. Nu avem nicio cerință și discutam totul împreună”, a adăugat el.

Via Motorsport

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close