Masini

Red Bull, cei mai rapizi în antrenamentele din Germania: Ricciardo și Verstappen au ocupat prima poziție în cele două sesiuni

Daniel Ricciardo și Max Verstappen au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de la Hockenheim, în timp ce Lewis Hamilton a fost cel mai aproape de piloții Red Bull.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Marele Premiu al Germaniei a debutat vineri într-o manieră surprinzătoare datorită performanțelor obținute de Red Bull Racing.

Daniel Ricciardo a fost cel mai rapid în prima sesiune după ce a fost cronometrat cu 1:13.525 și l-a devansat cu numai 0.004 secunde pe Lewis Hamilton, în timp ce Max Verstappen a ocupat poziția a treia.

Sebastian Vettel a ocupat poziția a patra, iar timpul său a fost cu numai 3 zecimi de secundă mai lent, în ciuda faptului că nu a folosit cea mai aderentă compoziție de pneuri. Valtteri Bottas și Kimi Raikkonen au completat topul primilor 6 piloți.

În a doua sesiune a fost rândul lui Verstappen să ocupe prima poziție după ce a fost cronometrat cu 1:13.085, însă Hamilton a fost și de această dată foarte aproape, la numai 0.026 secunde. Verstappen a avut însă și o serie de defecțiuni tehnice la monopost.

Clasamentul a fost completat de Bottas, Vettel și Raikkonen, în timp ce Ricciardo a terminat sesiunea doar pe locul 13, întrucât s-a concentrat pe setări.

Australianul are deja șanse minime la victorie, întrucât Red Bull a înlocuit o serie de componente ale unității de propulsie, decizie în urma căreia pilotul va fi penalizat cu 20 de poziții pe grila de start.

Calificările pentru Marele Premiu al Germaniei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursă este programată duminică de la ora 16:10.

Germania – Rezultate Antrenamente 1:

Germania – Rezultate Antrenamente 2:

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close