Stiri externe

Profesoara GOALĂ descoperită de ELEVI într-un FILM pentru ADULŢI

Părinții unor elevi din Cehia sunt furioși după ce copiii lor au descoperit un film porno în care apare și una dintre profesoarele lor. Femeia în vârstă de 35 de ani apare goală într-o înregistrare de 40 de minute. Profesoara se apară spunând că a fost drogată de producători care apoi au făcut public filmul făcut în timp ce dădea o probă.

Femeia locuiește în nord-vestul Cehiei, în orașul Ceska Lipa și a mers până în Praga pentru a participa la o audiție organizată de un site pentru adulți. În imagini ea-i povestește celei care o intervievează că este pasionată de fitness, are doi copii și este divorțată. Înregistrarea o arată apoi dându-se cu ulei pe corp și întreținând relații sexuale cu un bărbat.

Elevii săi au descoperit înregistrarea pe internet și au început s-o distribuie, informează DailyMail. Așa a descoperit-o și unul dintre părinți, care a anunțat imediat conducerea școlii. El a declarat pentru presa locală că nu vrea s-o judece pe femeie, fiindcă nu știe de ce a fost nevoită să facă asta, dar spune că nu i se pare normal ca un tânăr de 15 ani s-o vadă și să bârfească pe tema asta. “A întreținut relații sexuale cu un străin pentru bani în fața unei camere de filmat și asta nu corespunde rolului educațional pe care profesorii trebuie să-l îndeplinească” a mai precizat părintele.

Oripilat de cele întâmplate, directorul școlii, Petr Jonas spune că în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat nu a avut altă soluție decât să o concedieze pe profesoara de 35 de ani. Conform unor surse, tânara susține acum că ea avea impresia că dă o probă pentru a deveni model de lenjerie intimă, dar susține și că a fost drogată cu cocaină. “Eram în căutarea unor venituri suplimentare când am descoperit un anunț prin care se căutau femei într-o formă fizică bună, cu corpul tonifiat, pentru o ședință foto. Am crezut că e vorba despre lenjerie intimă. Cred că m-au drogat cu cocaină. Sunt sigură că a fost ceva acolo. Comportamentul meu se schimbase și m-am simțit extrem de relaxată, eram în largul meu. În mod normal nu aș fi capabilă să fac așa ceva” a declarat fosta profesoară citată de DailyMail.

Ea este profesoara care în timpul liber participă la casting

Profesoara din Cehia - probă de casting

Castingul fierbinte al profesoarei din Cehia

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close