MasiniMasini

Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

 

Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mitsubishi Outlander PHEV este cel mai bine vândut model plug-in hybrid în Europa începând din 2015, iar până în prezent s-a comercializat în peste 100.000 de unități pe Bătrânul Continent și 140.000 de unități la nivel global.

Prin urmare, constructorul japonez pregătește noutăți importante pentru viitoarea generație, iar cea mai importantă dintre ele va fi legată de autonomia electrică. Astfel, Outlander PHEV va fi capabil să ruleze în regim electric până la 100 de kilometri.

“În prezent, Outlander PHEV are o autonomie electrică de 50 de kilometri și vom extinde această valoare pentru noua generație: obiectivul este 80-100 de kilometri, ceea ce va fi suficient pentru cei mai mulți oameni pentru a face marea majoritate a deplasărilor numai în regim electric și să folosească mașina ca pe o electrică. În același timp, vor putea face în continuare călătorii lungi atunci când este nevoie”, a declarat Vincent Cobee, directorul de strategie al celor de la Mitsubishi.

Oficialul producătorului nipon a anunțat de asemenea că Mitsubishi nu va lansa modele echipate exclusiv cu sistem de propulsie electric. În schimb, compania va oferi un model în mai multe versiuni, inclusiv electrică, plug-in hybrid și hibridă.

Una dintre excepții este Mitsubishi L200, care tocmai a primit un facelift și despre care Cobee afirmă că nu va avea o versiune plug-in hybrid, întrucât aceasta nu este rentabilă pentru pick-up-uri.

Via Autocar

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close