18+BizarVideo

“Oraşul iubirii” nu duce lipsă de imaginaţie! S-a deschis primul bordel cu angajate exclusiv păpuşi

Primul bordel din Franța ale cărui „angajate” sunt, exclusiv, niște păpuși gonflabile și-a deschis porțile pentru toți cei care sunt interesați de o aventură intimă cu niște domnișoare pline de silicon, dispuse să accepte orice fantezie.

Sute de oameni s-au îndreptat spre locația inedită care se află în Paris, oraşul iubirii. Păpuşile realiste ale bordelului captează atenţia trecătorilor fiind aşezate, unele dintre ele, în geam în ipostaze care mai de care mai incitante, informează mirror.co.uk.  Hainele care le acoperă formele voluptoase din silicon sunt miniscule.Patronul bordelului este de părere că, peste câţiva ani, va fi un lucru perfect normal ca o persoană să întreţină relaţii sexuale cu un robot şi nu va mai fi considerată o acţiune tabu. „Mereu am știut că păpușile pentru sex vor ajunge un lucru normal. Unii bărbați cumpără una, iar alții își iau un harem întreg de păpuși. Unii bărbați le țin timp de 24 de ani și le vând imediat înapoi, dar alții le țin timp de 10 ani și se căsătoresc cu ele”,a explicat patronul bordelului.

Păpuşile sunt disponibile în toate formele şi mărimile, unele având părul scurt, altele lung, unele având sâni imenşi de silicon, iar altele posedând un posterior asemănător lui Kim Kardashian. Totul este posibil! Blonde, roşcate,brunete, minone sau atletice, păpuşi pentru toate gusturile care vor satisface orice dorinţă în schimbul a 30 de euro pe oră.

Acesta nu este primul astfel de bordel din Europa. Unul asemănător a fost deschis cu câteva luni în urmă în Marea Britanie şi, desigur, Olanda posedă un bordel similar, fiind considerată ţara plăcerilor interzise şi a libertinajului sexual. Germania este una dintre ţările care posedă o mare capacitate de inovaţie, dar ultimul serviciu introdus aici a creat controverse în rândul internauţilor. În Dortmund a fost construitun bordel în care activează 11 păpuşi de silicon care au rolul de a satisface cele mai nebănuite dorinţe ale clienţilor care au astfel de fetişuri inedite. Prostituatele de plastic pot fi închiriate pentru suma de 78 de euro pe oră, iar proprietara bordelului susţine că o singură păpuşă poate avea până la 12 clienţi pe zi.

Potrivit rapoartelor întocmite de experiţi, numărul celor care au un fetiş pentru păpuşi este în continuă creştere, aşadar este de aşteptat ca prezenţa acestora în incinta caselor de plăceri să devină ceva obişnuit.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close