Stiri externe

Olanda pedofilă şi coruptă (De ce nu ne iubeşte pe noi Olanda)

Olanda pedofilă la nivel de majoritate a populaţiei – aceasta este concluzia articolului semnat de Sanne Bosma şi intitulat „Olanda, unul dintre pricipalii producători şi distribuitori de pornografie infantilă„. În imaginea de mai sus se pot vedea ziare olandeze care promovau pedofilia în anii ’80.

Da, este vorba despre acel mic stat european numit Olanda. Aceeaşi Olandă care ne-a tratat şi ne tratează ca pe leproşii Europei, care ne reproşează corupţia (pe care măcar noi o recunoaştem, în timp ce ei neagă cu înverşunare că ar avea-o), care îşi trimite ambasadorii la marşurile lgbtiste , ai cărei ambasadori care semnează scrisori impertinente de urechere a statului român, ai cărei ambasadori stau la masă, conform fotografiilor apărute chiar şi în presa olandeză, cu personaje penale din România în chiar aceleaşi momente când ne sufocă cu criticile anticorupţie…

Articolul trece, de fapt dincolo de titlu, jurnalista prezentând documentat adevărata problemă care se află în spatele producerii şi comerţului de pronografie infantilă: o atitudine de indiferenţă, sau de aprobare generalizată la nivelul populaţiei faţă de acest fenomen extrem de grav.

Citeste mai departe pe: www.infocrestin.com

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close