Diverse

O publicație spaniolă susține că știe cine va câștiga Campionatul Mondial din Rusia 2018

Cel mai important eveniment sportiv din acest an a început deja. Da, ne referim la Cupa Mondială din Rusia 2018. Fotbalul este sportul „rege”, dar puțini știu ce se află în spatele acestui sport și care sunt simbolurile ascunse. 

Membri unui canal de Youtube, TeloCuento, au publicat un videoclip prin care prezintă simbolurile ascunse din spatele jocului de fotbal și preconizează că jocurile de la CM 2018 au fost făcute în culise și pretind că știu cine va câștiga Cupa Mondială.

Sportul care mișcă miliarde de euro este fotbalul. Ființa umană este atrasă de impulsuri primitive și de teme sacre, iar fotbalul îndeplinește toate aceste cerințe. 

Simboluri sacre ale fotbalului

Încă din cele mai vechi timpuri, ființa umană a fost atrasă de luptă, de bătălie și de câștig. Se pare că această caracteristică este codată în genele noastre și trebuie s-o acceptăm. Fotbalul îndeplinește cu succes această caracteristică, motiv pentru care este unul dintre cele mai iubite sporturi.

Teoria conspirației spune că fotbalul modern a fost inventat în 1863 de un grup de francmasoni englezi. După câteva întâlniri, într-un binecunoscut pub din Londra, au stabilit regulile și structura jocului, rezultând fotbalul convențional.

Acești masoni și-au aplicat toate cunoștințele despre magie și alchimie în acest sport. Dacă ne oprim la observația fiecărui detaliu, găsim cheile de bază care ne vor aminti de toată „simbolica veche”.

Se joacă pe un dreptunghi verde, culoarea verde fiind culoarea care simbolizează eternitatea. Dreptunghiul este împărțit în două dreptunghiuri, câte unul pentru fiecare echipă. Dreptunghiul dublu este un simbol de inițiere prin excelență. Acest simbol este înscris îm secțiunea de aur sau divină folosită de pictori precum Da Vinci. Apoi, numărul de jucători pentru fiecare echipă este unsprezece. Acest număr este iconic în alchimie.

Suma ambelor echipe în jucători adaugă douăzeci și doi. Acest număr are încărcătură ritualică. Pe lângă cele douăzeci și două de arcane majore ale tarotului sau cele douăzeci și două de poligoane regulate în matematică, acest număr este unul simbolic. În centrul câmpului există un cerc, cu un punct în centrul acestuia. Este simbolul aurului din alchimie sau simbolul Soarelui, folosit atât în ​​scripturile antice, cât și în gravurile străvechi.

Colțurile câmpului de joc (punctul de corner), care delimitează cele patru colțuri cu un sfert de cerc, simbolizează cele patru arcane minore ale tarotului: cupe, cluburi, săbii și aur.

Grupe-Campionatul-Mondial-de-Fotbal-Rusia-2018 O publicație spaniolă susține că știe cine va câștiga Campionatul Mondial din Rusia 2018

Mingea simbolizează zeul interior trezit de iluminare. Acesta este motivul pentru care elita a creat fotbalul cu acest simbolism. Din acest motiv, designul său este alcătuit din hexagonale negre și albe, precum masa de șah, care simbolizează dualitatea internă.

Predicția simbolistică

Cupa Mondială a Rusiei 2018, conform predicțiilor și numerologiei aplicate, va fi câștigată de Argentina. Cel puțin așa susțin creatorii materialului alăturat. Să fie adevărat? Timpul va trece și vom vedea ceea ce se va întâmpla cu adevărat!

Referință – ufo-spain.com[ad_2]

SURSA

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close