SocantStiri interne

O femeie din Satu Mare şi-a scos LA VÂNZARE bebeluşul nenăscut pe FACEBOOK: Am DATORII la bancă

Femeia de 31 de ani a spus că ar fi dispusă să se despartă de copilaşul ei pentru 10.000 de euro, infomează Presa SM.

„Bună, mămici, o întrebare: cine nu poate să aibă bebe ar accepta acum un bebe de la altă persoană care nu are posibilitatea de a creşte copilul?”, a scris femeia.

Aceasta nu a luat însă în calcul un amănunt: una dintre mămicile care a văzut anunţul postat pe Facebook s-a adresat autorităţilor, iar acum femeia va trebui să le dea explicaţii celor de la Protecţia Copilului.

Femeia acuzată: Vreau să îi ofer un viitor mai bun copilului

Tânăra a ţinut să precizeze că ar vrea doar să îi ofere un viitor mai bun copilului său.

“Eu am zis că aş da copilul doar în adopţie. Oamenii cred ce cred. Eu n-am ştiut ce fac în acele momente. Eu l-aş da, cu hârtie, prin adopţie. Nu vreau să se creadă că am inimă de mamă care vinde copilul cu bani. Eu am trei copii şi îl aştept pe al patrulea, un băiat. Copilul e sănătos. Eu nu am loc de muncă, am şi datorii la bancă. E greu. Am doar alocaţiile copiilor”, a spus femeia.

Autorităţile s-au autosesizat

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare au demarat o anchetă în cazul femeii, care a căutat potenţiali părinţi adoptivi pe Facebook.

Şeful Serviciului Intervenţii pentru Situatii de Abuz din cadrul DGASPC, Mihaela Bonea, a precizat că s-a autosesizat, femeia fiind audiată. De asemenea, în caz extrem s-ar putea ajunge şi la scoaterea din familie a bebeluşului.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close