Socant

O educatoare i-a spart capul unei fetite de 3 ani. Atentie, imagini socante!

O fetita de numai 3 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta la inceputul lunii, dupa ce s-ar fi lovit la cap in urma unei cazaturi, sustinea supraveghetoarea de la gradinita. Imaginile surprinse cu camerele video arata o realitate mult mai dura.

Femeia le-a spus parintilor ca cea mica ar fi cazut singura

Intamplarea a avut loc pe 1 februarie intr-o gradinita din St. Louis, Missouri. In biletul pe care parintii l-au primit acasa de la educatoare, aceasta explica incidentul spunand ca cea mica ar fi cazut, astfel si-ar fi spart capul.

In realitate insa, familia a cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere si au fost socati de descoperirea facuta.

In clipul video, educatoarea poate fi clar vazuta cum apuca fetita de mana si o arunca la cativa metri mai in fata, cu capul intr-un obiect de mobilier din clasa.
Copila a fost imediat transportata la spital si a avut nevoie de 7 copci pentru rana pe care ingrijitoarea i-a provocat-o. Ulterior, a fost nevoita sa ramana inca 3 zile in spital, deoarece rana i s-a si infectat.
Conducerea cresei ar fi concediat-o pe cea responsabila, insa parintii doresc oricum sa obtina dreptate in instanta, cu ajutorul filmarii.

Sursa: miamiherald.com

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close