Masini

Mercedes-Benz Clasa G va avea și o versiune diesel: varianta G350d 4Matic va fi disponibilă din decembrie

Mercedes-Benz Clasa G va putea fi comandat și într-o variantă diesel. Voci apropiate companiei spun că versiunea G350d 4Matic va fi lansată în luna decembrie a anului curent.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La finalul săptămânii trecute, Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Clasa G a intrat în producție. Modelul de off-road din portofoliul constructorului german este asamblat în cadrul fabricii din Graz, Austria. Uzina se ocupă de construcția lui Clasa G de aproape 40 de ani, primul vehicul fiind livrat în 1979.

Noua generație Clasa G este disponibilă în două versiuni și poate fi comandată și în România. Cea mai accesibilă variantă are indicativul G500, iar prețul de pornire este de 107.748 de euro cu TVA. Sub capota lui G500 se află un V8 de 4.0 litri care produce 422 de cai putere. Cea de-a doua versiune oferită de nemți se numește AMG G 63 și are un preț de pornire de 148.910 euro.

Conform unor surse apropiate companiei, începând cu luna decembrie, noua generație Clasa G va putea fi comandată și într-o versiune echipată cu motor diesel. Vocile spun că nemții vor oferi versiunea G350d 4Matic, iar sub capotă vom găsi un motor de 3.0 litri diesel. În cazul lui Clasa S în varianta S350d, motorul produce 286 de cai putere și 600 Nm.

Aceleași surse spun că asamblarea versiunii G350d 4Matic va începe tot în luna decembrie, iar livrările sunt programate pentru martie 2019.

Via | MBPassion

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close