Masini

Mercedes anticipează că Ferrari și Red Bull sunt favorite la Monaco: “Nu am descoperit de ce suntem lenți pe acest circuit”

Mercedes susține că circuitul de la Monaco nu este unul potrivit pentru monopostul german, motiv pentru care Red Bull și Ferrari sunt favorite la victorie.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După ce în primele 3 curse nu a obținut nicio victorie, Mercedes a triumfat în Azerbaidjan și Spania, astfel că Lewis Hamilton a preluat conducerea clasamentului.

Echipa germană anticipează însă că va avea parte de o cursă dificilă la Monaco, întrucât circuitul nu este unul adaptat pentru monopostul său, așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani.

“Am văzut în ultimii an că au existat circuite care ni s-au potrivit bine și unele unde nu am fost perfecți. Monaco, Budapesta și Singapore au fost circuite unde nu am obținut performanțe anul trecut. Este o mare provocare pentru noi. Nu am descoperit încă de ce monopostul nostru nu este rapid la Monaco”, a precizat directorul de motorsport Toto Wolff.

În acest context, Wolff afirmă că Ferrari și Red Bull sunt favorite pentru cursa de la finalul acestei săptămâni, astfel că nu se așteaptă la victorie din partea lui Hamilton sau a coechipierului său, Valtteri Bottas.

“Nu suntem favoriți în acest weekend. Favoriții sunt Red Bull și Ferrari. Red Bull sunt puternici în virajele lente și acolo unde viteza pe linia dreaptă este mai puțin importantă, în timp ce Ferrari a dominat anul trecut”, a adăugat el.

Via ESPNF1

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close