Masini

Lynk&Co și-a anunțat intențiile pentru Europa: chinezii vor să vândă clienților doar modele hibride și electrice

Compania Lynk&Co, deținută de grupul chinez Geely, a anunțat că va vinde pe piața europeană doar modele electrice și hibride. Primul lor model, SUV-ul Lynk&Co 01, va fi lansat anul viitor în Europa și va fi construit în Belgia.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Geely, constructorul chinez care a cumpărat Volvo în 2010, a lansat anul trecut brandul Lynk&Co, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Primul model cu care chinezii vor să atace piața europeană este Lynk&Co 01, un SUV plug-in hibrid ce va fi lansat anul viitor pe Bătrânul Continent. Reprezentanții companiei au anunțat recent că 01 va fi produs în uzina Volvo din Belgia.

Mai mult decât atât, cei de la Lynk&Co susțin că vor vinde clienților din Europa doar modele electrice și hibride.

“Nu vom avea motoare tradiționale și nici cutii manuale. Când vom începe producția în 2019 și vânzările în 2020, toate modelele noastre vor fi electrice sau hibride,” a declarat șeful Lynk&Co, Alain Visser.

Acesta a spus de curând că, până în 2021, constructorul asiatic își dorește să vândă 500.000 de mașini, dintre care 125.000 în Europa.

În același timp, reprezentanții Lynk&Co au anunțat că vor deschide o serie de “Offline Stores” în câteva orașe europene, respectiv Amsterdam, Barcelona, Berlin, Londra și Bruxelles.

Via Autocar

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close