Masini

Luptă echilibrată între Red Bull și Ferrari: Ricciardo și Vettel, cel mai rapizi în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull și Ferrari au fost foarte apropiate, iar Mercedes a ocupat doar locurile 5 și 6.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Red Bull Racing este considerată principala favorită la victorie în Marele Premiu al Ungariei, însă Ferrari a oferit o replică pe măsură în antrenamentele de vineri, ceea ce ridică semne de întrebare.

Prima sesiune a fost una foarte echilibrată, iar Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:17.613.

Pilotul echipei Red Bull a fost însă cu numai 0.079 secunde mai rapid decât Sebastian Vettel, în timp ce coechipierul său Max Verstappen a ocupat locul 3 la doar 0.088 secunde. Ceva mai lent a fost Kimi Raikkonen, care a ocupat locul 4 în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.

Numeroși piloți au ieșit în decor, însă cele mai mari probleme le-a avut Nico Hulkenberg, care a suferit o aparentă defecțiune tehnică la motorul monopostului Renault.

În a doua sesiune a fost rândul lui Vettel să se impună după ce cronometrul s-a oprit la 1:16.834, însă piloții Red Bull au fost aproape: Verstappen și Ricciardo au terminat la numai două zecimi de pilotul german. Raikkonen și-a trecut din nou în cont locul 4, la fel cum Hamilton și Bottas au ocupat din nou locurile 5 și 6.

Calificările pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa este programată duminică de la ora 16:10.

Ungaria – Rezultate Antrenamente 1:

Ungaria – Rezultate Antrenamente 2:

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close