Masini

Logan Stepway, dezvelit oficial în Rusia

Logan Stepway va debuta în Rusia împreună cu alte două modele, Dokker Stepway și Sandero Stepway.

Cele trei modele vor fi vândute sub sigla Renault, iar doar modelul Stepway bazat pe Logan reprezintă o noutate. La fel ca fratele său hatchback, Logan Stepway va avea o gardă la sol mărită la 195 de milimetri.

Luminile de zi cu LED-uri sunt în forma literei C, la fel ca la alte modele Renault, iar bosajele aripilor au ornamentele specifice ale gamei Stepway. Desigur, nu lipsește bara de protecție cu ornamente negre în partea inferioară, grila radiatorului modificată și echipată cu o siglă Renault de dimensiuni generoase și o bară spate cu același ornament negru din plastic.

Există și un set de jante cu un design diferit de ceea ce Dacia oferă în România în gama Stepway. Acestea din urmă ar putea fi importate fără griji și montate pe modelele Dacia fără niciun fel de adaptare, dacă aveți cum să le cumpărați din Rusia.

În materie de motorizări, gama Stepway din Rusia are un motor alimentat cu benzină, de 1.6 litri, care oferă trei niveluri de putere: 82, 102 și 113 CP. Clienții pot comanda o variantă numită Logan Stepway City, cu o caroserie vopsită într-o nuanță dedicată de roșu. Aceasta se bucură de motorul de 113 cai putere și de o transmisie CVT.

Renault îl va produce pe Logan Stepway în fabrica Avtovaz din localitatea Togliatti din Rusia. Clienții mărcii franceze îl vor putea comanda doar pe acea piață, nefiind oferit și în alte țări din Europa. Dacia nu a lăsat de înțeles că ar urma să lanseze un Logan Stepway, iar modelul Duster nu va primi nici el asemena conversie.

Este puțin probabil să vedem în gama Dacia un Logan Stepway, mai ales pentru că piața din Rusia a primit în trecut variante diferite ale modelelor oferite în gama producătorului din Mioveni.

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close