Masini

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După ce au luat cu asalt cel mai mare aeroport din Europa, prin livrarea a 200 de unități I-Pace la Heathrow, Jaguar își continuă misiunea de promovare a SUV-ului său electric în Europa.

Ultimul proiect al britanicilor presupune intrarea pe piața taxiurilor din Germania. Mai exact, Jaguar a livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace către cel mai mare operator de taxiuri din Munchen.

“Vrem să invităm oamenii din Munchen să conducă mașini electrice, dar și să conducă un Jaguar,” a declarat Ralf Speth, CEO-ul Jaguar.

Rămâne de văzut cum se va descurca I-Pace, în viitor, pe o piață a taxiurilor dominată autoritar de Mercedes-Benz, cu o cotă de peste 60% la nivel național.

Munchen, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Germania, vrea să reducă poluarea și cu ajutorul taxiurilor electrice de la Jaguar, colaborarea cu producătorul britanic fiind la început.

Via Jaguar

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close