Masini

Înmatriculările mașinilor second-hand, suspendate de RAR

Din cauza unor probleme de conectare între serverele Poliției Române și cele ale INTERPOL, Registrul Auto Român a suspendat înmatriculările mașinilor second-hand.

Din cauza unor probleme de comunicații între serverele IGPR și cele ale INTERPOL, momentan reprezentanțele Registrului Auto Român se află în imposibilitatea eliberării documentelor necesare primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Angajații RAR efectuează toate activitățile, conform programărilor, premergătoare eliberării documentelor respective, urmând ca, odată cu deblocarea sistemelor de comunicații dintre cele două instituții menționate, Registrul Auto Român să poată oferi actele necesare.

Update 16.10:

Registrul Auto Român  anunță că nefunctionalitatea conexiunilor intre serverele IGPR si cele ale INTERPOL s-a remediat.  Din acest moment RAR a reluat procedurile de lucru in vederea eliberarii cartilor de identitate! Toti clientii care au fost in imposibilitatea de a primi CIV vor fi contactati personal de operatorii nostri si informati in legatura cu momentul in care pot veni sa ridice Cartile de Identitate. 

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close