Masini

Informații despre noua generație Range Rover Evoque: modificări discrete de design, platformă îmbunătățită și interior preluat de pe Velar

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui an. SUV-ul producătorului britanic va beneficia de modificări minore de design, de îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și de o platformă revizuită.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Land Rover pregătește o nouă generație pentru Range Rover Evoque. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul constructorului britanic va fi prezentat în această toamnă, urmând ca debutul comercial să aibă loc la începutul anului viitor.

Viitoarea generație Range Rover Evoque va primi o serie de modificări minore în ceea ce privește designul. Conform informațiilor, britanicii pregătesc blocuri optice revizuite, spoilere ușor restilizate și o zonă posterioară cu detalii preluate de pe Velar.

Interiorul va fi împrumutat în mare parte tot de la noul Velar. La nivelul consolei centrale, viitorul Evoque va integra două ecrane tactile de mari dimensiuni. Unul este dedicat sistemului de infotainment, iar cel de-al doilea va fi utilizat pentru controlul sistemului de climatizare.

Noua generație a SUV-ului britanic va folosi o versiune revizuită a arhitecturii actuale D8 și o variantă îmbunătățită a sistemului Terrain Response. În același timp, surse apropiate companiei spun că viitorul Evoque va avea un ampatament mai generos cu 20 de mm și va oferi mai mult spațiu pentru pasageri.

Gama de motorizări va cuprinde unități diesel și benzină din familia Ingenium, în timp ce o versiune plug-in hybrid și-ar putea face apariția în 2019.

Via | Autoexpress

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close