Masini

Hamilton anticipează că Ricciado va rămâne la Red Bull: “Nu cred că va veni la Mercedes, iar Raikkonen vrea să continue cu Ferrari”

Lewis Hamilton consideră că Daniel Ricciardo nu are loc la Mercedes și că Ferrari îi va prelungi contractul lui Kimi Raikkonen, astfel că australianul ar urma să rămână la Red Bull.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Daniel Ricciardo este în prezent cel mai dorit pilot de pe grila de start în perspectiva sezonului următor, în condițiile în care contractul său cu Red Bull Racing expiră la finalul acestui an.

Australianul a declarat în repetate rânduri că prioritatea sa este să concureze pentru o echipă cu care să poată câștiga titlul mondial, iar Ferrari și Mercedes sunt de departe principalele candidate.

Totuși, Lewis Hamilton anticipează că Ricciardo va rămâne alături de Red Bull Racing și în sezonul următor sub pretextul că “nu este loc” la niciuna dintre cele două echipe.

“Evident, el poate lua în considerare doar Ferrari și Mercedes, dar în prezent este puțin probabil să vină aici, nu cred că se va întâmpla. Iar dacă ne uităm la Ferrari îmi imaginez că Raikkonen va dori să continue. Pilotez foarte bine în acest an și nu pare să îmbătrânească, așa că va mai rămâne un pic”, a declarat britanicul.

Între timp, Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, nu pare să se grăbească să-l convingă pe Ricciardo să rămână, întrucât prioritatea sa este să decidă ce motoare va utiliza echipa anul viitor.

“Am putea spune că victoria (n.r – de la Monaco) l-a făcut mai scump pe Ricciardo sau că a pus echipă într-o poziție mai puternică. Realitatea este că suntem în căutarea unei soluții pentru a încheia un acord cu Ricciardo în următoarele luni. În primul rând trebuie să rezolvăm problema cu motorul și apoi să continuăm cu pilotul”, a explicat britanicul.

Via ESPNF1, Motorsport

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close