Masini

Hamilton admite că Mercedes nu mai are cel mai rapid monopost de pe grila: “Titlul va fi mai greu de cucerit decât în trecut”

Lewis Hamilton a admis că Mercedes este a doua sau a treia echipă a momentului în Formula 1, motiv pentru care titlul mondial va fi mai greu de cucerit decât în sezonul precedent.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes ocupă prima poziție în clasamentul constructorilor după primele 3 curse ale sezonului, însă echipa nu a obținut încă nicio victorie.

Lewis Hamilton admite că în prezent Mercedes nu mai deține cel mai rapid monopost, aluzie la faptul că rivalii de la Ferrari și Red Bull au înregistrat progrese comparativ cu anul trecut.

“Obiectivul meu este același, dar este clar că nu suntem cei mai rapizi. Am pierdut din performanță după Melbourne și poate și mai mult la Shanghai. Așa că în acest moment suntem a doua sau a treia cea mai rapidă echipă și trebuie să îmbunătățim, dar nu este imposibil”, a declarat britanicul.

În acest context, Hamilton admite că va fi semnificativ mai greu să cucerească titlul mondial în acest sezon, însă pe de altă parte scoate în evidență că acest lucru ar însemna și o satisfacție pe măsură.

“Cine știe ce se va întâmpla? Dacă lucrurile vor continua în acest an va fi foarte greu să câștig. Dar dacă există o oportunitate și vom termina în frunte va însemna și mai mult, pentru că este un sezon mai dificil decât înainte”, a adăugat el.

Via Autosport

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close