Stiri externe

Hackerii au spart e-mailul lui George Soros. Ce au găsit?

Adresa de e-mail a miliardarului de origine maghiară George Soros a fost spartă de un grup de hackeri, susține site-ul Zero hedge, care publică mai multe e-mailuri ale magnatului american. Și care dovedesc ceea ce se spune încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina: el este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică, ne informează Active News.ro

soros-nwo-490x250

Soros este implicat în Ucraina încă din 1989, când a fondat aici Fundația Renașterii Internaționale Ucrainene (IRF), care a finanțat cu peste 100 de milioane de dolari o serie de ONG-uri ucrainene, cu 2 ani înainte de destrămarea Uniunii Sovietice. (Aceeași schemă este aplicată și în România unde mai toți așa-zișii reprezentanți ai Societății Civile sunt pe statele de plată ale ONG-urilor lui Soroș – n.m.) Tot el este cel care a finanțat mișcarea Euro Maidan de la Kiev, de la începutul lui 2014, care a dus la căderea regimului Ianucovici.

Corespondența publicată de Zero hedge demonstrează că magnatul american, considerat susținătorul ”revoluțiilor portocalii” din mai multe foste state sovietice, se află în permanență în contact cu autoritățile de la Kiev. De altfel, putem spune că George Soros a devenit consilierul noului regim de la Kiev, caruia îi traseaza directiile politice si economice.

Printre altele, Soroș îi explică președintelui ucrainean cum ”cea dintâi prioritate trebuie să fie aceea de a relua controlul piețelor financiare”, garantându-i sprijinul Trezoreriei SUA: ”Sunt gata să-l chem pe Jack Lew, șeful Trezoreriei, din America”. (Măi, să fie! Câtă grijă și compasiune pentru poporul ucrainean! 😉 A se citi: Câtă hotărâre în a pune laba pe resursele imense ale Ucrainei! – n.m.)

Mai multe despre conținutul corespondenței care arată cine conduce în realitate Ucraina găsiți aici: Active News.ro

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close