Gadgeturi & Internet

Google Maps primește conținut actualizat pentru România în Street View

Software

Veste bună pentru cei ce folosesc opțiunea Street View din Google Maps, din această vară este adus conținut actualizat. Mașinile dezvoltate de către Google spre a capta imagini la 360 de grade vor veni din 25 iunie în România. 

Timp de 2 luni vor aduna imagini cu accent pe fotografierea șoselelor și drumurilor ce leagă localitățile. Subînțeleg că nu vor pune accent pe drumurile din interiorul localităților. Street View a ajuns în România din 2010, iar cea mai mare cartografiere s-a realizat în 2012 (40.000 de km de drumuri, 39 de orașe, sute de obiective turistice).

În aceeași ordine de idei, Street View a ajuns și în Delta Dunării (proiect dezvoltat de către Google în colaborare cu World Wide Fund Romania). Cât de curând vom găsi imagini noi din obiective turistice situate în Transilavnia.

Mai multe detalii despre programul mașinilor Street View pe website-ul dedicat. Recunosc că sunt utilizator ocazional de Street View, uneori ajung să mă uit prin Google Earth și la orașe situate la mii de kilometri distanță (repet, din când în când).

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


[ad_2]

Sursa articol

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close