Stiri externe

Germania: numarul detinutilor straini atinge un maxim istoric

Numarul detinutilor straini a ajuns la saturatie intr-o scurta perioada de timp. In aces moment, inchisorile din Baden-Wurtemberg si Renania de Nord-Westfalia sunt la 100% din capacitate. In imagine, inchisoarea din Remscheid, in Renania de Nord-Westfalia.

Proportia detinutilor de origine straina in inchisorile germane se gaseste in maximul sau istoric, conform unui nou studiu al ministerelor de justitie din 16 state federale din Germania.

In Berlin si Hamburg, de exemplu, peste 50% din detinuti sunt din strainatate, conform raportului, care de asemenea arata ca numarul de islamisti este in crestere in sistemul penitenciar german.

Datele, adunate de ziarul Rheinische Post, arata ca numarul detinutilor straini a crescut incepand cu 2015, cand Angela Merkel a permis intrarea in Germania a peste un milion de imigranti din Africa, Asia si Orientul Mijlociu.

Toate statele federale ale Germaniei raporteaza „o mare crestere” a numarului detinutilor straini si apatrizi intre ultimii trei si cinci ani, conform ziarului, chiar daca totalul la nivel national este greu de calculat din cauza diferentelor in modul de a aduna statisticile statelor.

Din 2016, de expemplu, in statele federale din Vest proportia detinutilor straini a crescut de la 55% la 61% in Hamburg; de la 43% la 51% in Berlin; de la 44% la 48% in Baden-Wurtemberg; de la 35% la 41% in Bremen; de la 33% la 36% in Renania de Nord-Westfalia; de la 28% la 34% in Schleswig-Holstein; de la 29% la 33% in Lower Saxony; de la 26% la 30% in Renania-Palatinate; si de la 24% la 27% in Saarland. In Hesse, proportia a crescut usor, de al 44,1% la 44,6% acum trei ani. In Bavaria, proportia a crescut de la 31% la 45% din 2012.

Citeste mai departe pe: https://karensmithdotblog.wordpress.com/2019/02/26/germania-numarul-detinutilor-straini-atinge-un-maxim-istoric/

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close