Masini

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

DS Automobiles a devenit o companie de sine stătătoare a grupului Peugeot-Citroen în anul 2014. Brandul cu pretenții premium este pe cale să devină și marca PSA ce va lansa doar modele electrice și hibride, începând cu anul 2025, după cum au anunțat șefii companiei.

“Strategia noastră este în plină desfășurare prin lansarea lui DS 7 Crossback E-Tense, dotat cu propulsie hibridă (benzină-electric) și peste 300 de cai putere, care va fi urmat de prezentarea primului model 100% electric de la DS. Ne vedem la Salonul Auto de la Paris!,” a declarat Yves Bonnefont, CEO-ul brandului DS.

Startul erei electrice de la DS va fi dat de DS 7 Crossback E-Tense. Modelul va fi lansat oficial în toamna anului viitor, într-o echipare cu tracțiune integrală, peste 300 de cai putere și o autonomie de circa 50 de kilometri în modul de rulare electric.

La începutul acestui an, grupul francez PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.

Via PSA

 

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close