Masini

Familia care face inconjurul lumii de 16 ani cu o masina din 1928 a ajuns in Romania!

Familia care face inconjurul lumii de 16 ani cu o masina din 1928 a ajuns in Romania!

Pe langa celebrul Gumball care va avea ultima etapa in Romania, tara noastra este onorata sa mai gazduiasca un eveniment auto extrem de important. De fapt, nu este un eveniment auto ci mai degraba o sursa infinita de inspiratie pentru noi toti. Familia Zapp a plecat in anul 2000 din Argentina cu o masina Graham Paige fabricata in 1928. Zilele acestea sunt in Romania si ne-au umplut vietile de bucurie.

Povestea familiei Zapp incepe in 2000, atunci cand cuplul Herman si Candelaria, casatoriti de 6 ani, se hotarasc sa plece din Argentina, tara lor de origine, pana in Alaska, la bordul unui Graham Paige de colectie, o masina americana construita in 1928. Dupa o lunga calatorie prin America de Sud, prin jungla amazoniana, in Statele Unite, s-a nascut primul copil, baietelul Pampa. Impreuna au ajuns in Alaska si au revenit in Argentina, acolo unde s-a nascut imediat cel de-al doilea copil, Tehue. La intoarcere au publicat cartea “Atrapa tu sueno”, adica “Indeplineste-ti visul”, devenit best seller in Argentina.

Familia care face inconjurul lumii de 16 ani cu o masina din 1928 a ajuns in Romania!

A urmat o noua calatorie in nord, spre Canada, acolo unde al treilea copil, Paloma, s-a nascut. De acolo, au mers in Australia si Noua Zeelanda, dupa ce au trimis masina pe vapor. In Australia s-a nascut al patrulea copil, Wallaby. Dupa ce au facut inconjurul continentului si al insulelor din Oceania, au ajuns in Asia, unde au vizitat 13 tari si au ajuns cu masina chiar si pe varfuri muntoase de 5300 de metri altitudine in Tibet. Evident, cu toti cei 4 copii mici dupa ei.

Familia care face inconjurul lumii de 16 ani cu o masina din 1928 a ajuns in Romania!

A urmat India, dupa care masina a fost trimisa in Africa de Sud. De aici a inceput calatoria prin toata Africa. Au mers prin desert, pe drumuri din jungla, au ramas impotmoliti, dar au ajuns in cele din urma in nord, in Egipt. De aici au traversat in Orientul Mijlociu, au vazut Iordania, Israel si Emiratele Arabe Unite, dupa care au intrat in Turcia, au traversat Bulgaria si au ajuns la Dunare.

De fapt, acum doua zile, pe 12 aprilie 2016, familia Zapp a intrat in Romania. Dupa 16 ani de calatorie, oamenii astia au ajuns in tara noastra. Si au de gand sa stea pe aici vreo 15-20 de zile, poate chiar mai mult, pana cand vor vedea tot ce are mai frumos Romania mea si a ta.

Citeste mai departe pe: www.4tuning.ro

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close