Masini

Exponate noi în cadrul galeriei Țiriac Collection: fanii Porsche vor putea admira patru exemplare 911 de top

Galeria Țiriac Collection introduce încă patru exemplare Porsche 911. Fanii vor putea admira un 911 GT2 RS, un 911 Exclusive Series, un 911 R și un 911 Carrera 4 GTS. Acesta din urmă îi aparține Simonei Halep.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Începând cu această săptămână, galeria auto Țiriac Collection include o serie de exponate noi din colecția personală a lui Ion Țiriac. Luna august este dedicată mărcii Porsche, iar în zona destinată modelelor de performanță, fanii vor putea admira patru exemplare 911 cu totul și cu totul speciale.

Galeria Țiriac Collection introduce un 911 GT2 RS, un 911 Exclusive Series și un 911 R, mașini care fac parte din colecția personală a omului de afaceri. Porsche 911 GT2 RS este cel mai puternic 911 construit până acum de producătorul german. Modelul are un motor de 3.8 litri cu șase cilindri care produce 700 de cai putere și 750 Nm. Resursele sunt gestionate de o cutie PDK cu șapte trepte modificată special pentru această versiune.

Atât Porsche 911 Exclusive Series, cât și Porsche 911 R sunt modele produse în ediții limitate. Nemții au venit pe piață doar cu 500 de unități 911 Exclusive Series și cu 991 exemplare 911 R.

“Încă de la lansarea Țiriac Collection în 2013, am dorit să împărtășesc pasiunea mea pentru mașini cu publicul larg. Modelele nou introduse în galerie completează gama vehiculelor sport. Sunt mașini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre forță, excelență și precizie”, a declarat Ion Țiriac.

Totodată, fanii constructorului german vor putea admira și un 911 Carrera 4 GTS. Exemplarul îi aparține Simonei Halep și a fost primit din partea organizatorilor Turneului Campioanelor de la Singapore.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit.

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close