18+

Exercitiile Kegel: Contractii ale musculaturii organelor s€xuale

Exercitiile Kegel sunt niste contractii ale musculaturii organelor sexuale si poarta numele celui care le-a descoperit importanta, si anume, Arnold Kegel.

 

Acesti muschi sunt sursa unor placeri nebanuite atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

exercitiile-kegel

 

Avantajele acestor exercitii

Aceste contractii au efecte benefice in cazuri de cistita, vaginita, incontinenta urinara, constipatie, frigiditate, sterilitate.

Exista de asemenea si efecte psihice benefice nu numai fizice cum ar fi: senzualitate amplificata, dezvolta increderea in sine si se mareste capacitatea de a simti si darui placere.

Pe langa toate acestea, exercitiile ajuta si la imbunatatirea sanatatii, maresc energia sexuala, iti cresc pofta de viata si optimismul, au efecte de intinerire.

Datorita acestei tehnici poti ajunge la performanta de a-ti controla muschii sexuali atat de bine, incat vei putea sa masezi cu usurinta organul genital al partenerului tau creandu-i acestuia o placere incredibila. Astfel va veti bucura impreuna de stari de beatitudine si de extaz.

Cum se fac aceste exercitii?

In primul rand trebuie sa detectam unde se afla acesti muschi mai exact. Ca sa fii constienta de ei, este suficient sa iti imaginezi ca faci pe tine si incerci sa te tii. Te-ai prins? Ok, mergem mai departe.

Cel mai simplu de lucrat acesti muschi este sa retii jetul urinar in mod repetat atunci cand urinezi. Retinere inseamna contractare a muschilor, dupa care urmeaza o relaxare a lor. E foarte important sa faci pauze de relaxare intre contractii.

Poti incepe cu contractii usoare, scurte si dese, dupa care incet incet sa treci la contractii prelungite. Nu uita sa te relaxezi dupa contractii, asta iti va lucra muschii!

Exerseaza cat mai mult pana ajungi la contractii pe care sa le poti tine pana la 10 secunde, apoi relaxare si iar contractie de 100 de ori.

Aceste contractii pot fi realizate oricand, inclusiv pe drum spre serviciu, sau pe scaunul de la birou, oriunde, oricand. Avantajul este ca nu te vede nimeni, pentru ca nu se vede nimic in exterior. Poti incerca diverse pozitii, cele in care te simti mai confortabil. Important este sa-ti aduci aminte sa le faci.

Inca ceva, exercitiile Kegel intensifica dorinta si placerea daca le faci cateva minute inainte de actul amoros, te pot ajuta sa sari peste preludiu si sa ajungi mai repede la orgasm.

Este bine de stiut si ca aceste exercitii sunt si pentru barbati recomandate ajutandu-i sa-si controleze mai bine ejacularea. Asa ca, n-ar fi deloc rau sa-ti informezi iubitul.

© Lovelife.ro

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close