Stiri interne

Dragnea e TERMINAT! Liderul PSD se DUCE pe TOBOGAN – sondaje

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se îndreaptă cu viteză spre un nou record negativ în sondajele de opinie, după vârful de peste 40% înregistrat după câștigarea alegerilor parlamentare din iarna anului trecut. EVZ vă prezintă evoluția lui Dragnea în sondajele de opinie.

Sociologul Mirel Palada a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook că președintele PSD, Liviu Dragnea, a coborât în încrederea populației până la pragul de 12%, datele fiind cuprinse într-un sondaj de opinie SOCIOPOL.

În decembrie 2016, când PSD a câștigat alegerile parlamentare cu cel mai mare scor din istoria partidului, Liviu Dragnea a atins un vârf de încredere în sondajele de opinie, aproape de 50%.

Protestele& generate de OUG 13 și legea grațierii în ianuarie-februarie precum și răsturnarea Guvernului Grindeanu la începutul verii au provocat un picaj al lui Dragnea în sondaje până aproape de 10%.

În luna de miere a noului Guvern Mihai Tudose, imaginea lui Liviu Dragnea începuse să se refacă și liderul PSD crescuse iar în sondaje spre 25%.

Odată cu dosarul Belina și războiul cu Tudose, Dragnea a coborât iar în sondaje până la 15%.

În prezent, liderul PSD staționează la 12%.

 

 

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close