Diverse

David și Victoria Beckham au organizat o petrecere fabuloasă pentru fiica lor, Harper – Elle.ro

David și Victoria Beckham au organizat o petrecere fabuloasă pentru fiica lor, Harper

Harper, fiica cuplului David și Victoria Beckham, a împlinit vârsta de 7 ani, cei doi părinți fiind foarte mândri, iar pentru asta au fost foarte atenți pentru ca totul să iasă așa cum trebuie la petrecerea fiicei lor.

În mai multe postări de pe rețelele de socializare, fanii au putut arunca o privire la petrecerea la care au participat mai mulți prieteni și apropiați ai familiei.

“La mulți ani, Harper Seven!!! O zi specială petrecută alături de familie și prieteni. Te iubim, draga noastră!”, le-a împărtășit Victoria pe Instagram fanilor împreună cu o fotografie cu fiica lor care ținea un balon roz uriaș. “Nu-mi vine să cred că fetița noastră a împlinit 7 ani astăzi! Timpul trece atât de repede. Te iubesc @davidbeckham.”

Sărbătorita a primit un tort sub forma unui unicorn, dar și mai multe baloane în formă de inimă.

“Ce pot să spun despre micuța mea prințesă în afară de faptul că este perfectă în toate modurile posibile. Harper a împlinit 7 ani astăzi. La mulți ani fetiței mele!!”, a spus David pe o rețea de socializare. “Micuța este iubită de frații, mama și tatăl ei.. ea este foarte specială. Mă face să zâmbesc în fiecare zi.”

Mesajele din partea familiei au fost foarte drăguțe, iar Harper nu a putut să nu se bucure, mai ales că a avut parte de o petrecere cu ceai și ocazia să petreacă timpul cu câțiva ponei.

De fapt, sărbătorita a primit o plimbare cu un ponei chiar înainte de a se termina petrecerea. Ce poate fi frumos de atât?

Iar, în timp ce fratele ei mai mare, Brooklyn Beckham nu a fost văzut în nicio poză, i-a transmis surorii lui să aibă parte de o zi specială. “La mulți ani, Harper Seven Beckham. Te iubesc!”, a scris acesta pe Instagram Stories alături de o poză cu o pereche de patine cu rotile roz.

Citește și:
Cum au sărbătorit David și Victoria Beckham a 19-a aniversare a nunții lor

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro[ad_2]

SURSA

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close