Gadgeturi & Internet

Cum ar fi aratat primul smartphone pliabil de la Samsung? Proiectul a fost anulat

Pe Internet au aparut imagini cu un prototip Samsung de telefon pliabil.


Imaginile publicat pe Twitter ar infatisa modelul Project V, care ar fi urmat sa fie primul teelfon pliabil produs de Samsung.


Numarul de cod este SM-G929F, detaliu care sugereaza ca Samsung a lucrat la acest proiect in perioada 2015-2016.


Proiectul a fost insa anulat, iar Samsung are in vedere acum un alt model de telefon pliabil, care ar putea fi prezentat chiar la inceputul anului viitor.


 


Este interesant insa de remarcat ca telefonul din aceste imagini seamana foarte mult cu un alt gadget pliabil, produs de ZTE – Axon M.


Telefonul este format din doua ecrane, dintre care unul este mai subtire. Acest ecran secundar poate fi extins sau indoit in spatele celui principal, daca utilizatorul vrea sa foloseasca un singur ecran. Desigur, fiind conceput in acest fel, telefonul este destul de gros.Chiar daca a renuntat la acest prim prototip, Samsung va prezenta totusi un smartphone pliabil, despre care nu stim deocamdata prea multe informatii.


Telefonul va avea insa 7,3 inci cand este extins si doar 4,5 inci atunci cand este strans. Acest smartphone va costa aproximativ 2.000 de dolari, scrie Phone Arena.[ad_2]

Sursa articol

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close