Stiri interne

Cine este individul din MAI care i-a tratat cu aroganta si dispret pe protestatarii din fata ministerului. Cu cati bani il platim pe acest mojic

O inregistrare realizata de Epoch Times Romania in care este surprins comportamentul extrem de arogant al unui individ fata de doi protestatari care cereau demisia lui Carmen Dan a devenit virala pe retelele de socializare. Individul, cu o statie la sold, a refuzat sa se prezinte.

Individul, fata de care jandarmii din jurul sediului MAI se purtau umil, a avut un comportament care a starnit un val de revolta pe Facebook. Cei doi protestatari solicitau demisia lui Carmen Dan ca urmare a violentelor la care au recurs jandarmii in timpul mitingului de miercuri, 20 iunie, din Piata Victoriei. Inregistrarea video a fost distribuita de peste 10.000 de romani, intregistrand peste 600.000 de vizualizari.

Numele acestui individ este Ionut Catalin Cristea. El este unul dintre comandantii Jandarmeriei Bucuresti, avand gradul de maior.

Protest #rezist la MAI

Flashmob care s-a lăsat cu amenzi în fața MAI: Protestatari #rezist, jandarmi și… "cetățeanul" cu stație.******************România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii:https://bit.ly/2VGfmfe

Publicată de Epoch Times Romania pe Vineri, 22 iunie 2018

In declaratia de avere, Cristea mentioneaza ca a avut, in 2017, un venit de 83.000 de lei, adica aproximativ 7.000 de lei pe luna.

Sursa: www.aktual24.ro

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close